HTML

HR felelősök blogja

Az emberi erőforrással napi tevékenységként vagy hivatásként dolgozók fóruma. Itt megoszthatják egymással a tapasztalataikat, nehézségeiket és sikereiket is, így segítve egymást nagyobb eredményekhez.

Friss topikok

Linkblog

Tegyük közösen szebbé és jobbá a világot!

2010.03.03. 20:15 SomTom

Íme, mit találtam mindjárt elsőre:
"Jelenleg ugyanis nagy a megosztottság a szakmán belül,... Pedig közös ötletelésekkel, valódi megoldásokkal segíthetnék a HR-eseket..."  

"Gavallér Zsolt /OBI HR ig./ is érzékeli, hogy a szakmán belül a felső vezetők nem nagyon támogatják a szabad együttgondolkodást, pedig szerinte ez a fejlődés kulcsa, hiszen a nézetek, eszmék, tapasztalatok cseréje nélkül nem tud fejlődni egy szakma."

Réh Ágnes/a Personal Hungary projektmenedzsere/ szerint "nem is biztos, hogy itthon ki tud alakulni ilyesfajta eszmecsere, mivel a HR-esek 50-60 százaléka végrehajtó szerepkörben dolgozik, a napi leterheltség mellett pedig nincs lehetőség nagy kreativitásra" forrás: http://www.hrportal.hu/hr/dicshimnuszok-valodi-hr-kommunikacio-helyett-20100222.html

Nos mit szól ehhez Ön?

Én nem hagyom ennyiben! Igaz, hogy én nem vagyok HR-es, viszont annál inkább kreatív vagyok. Zeneszerző ugyanis, de ez most mellékes. A tevékenységem okán sok HR-essel találkozom, és túl azon, hogy kiszolgálom őket, együtt is érzek velük, meg szimpatizálok is velük. Magaménak érzem a feladatukat, a hivatásukat. Vagyis inkább azokkal azonosulok, akik hivatásukként látják el a HR-es feladatokat. Ezért született ez a blog.

Egy hirtelen felindulásból, mert valósággal világgá akartam kürtölni a HR-es fájdalmát.

Ugye nem hagyjuk annyiban a hrportal.hu megállapítását?! Ugye Ön is megosztja velünk örömét, bánatát és még a sikereit is?! Együtt könnyebb lesz!

Tegyük közösen szebbé és jobbá a világot!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hr-es.blog.hu/api/trackback/id/tr991806756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása