HTML

HR felelősök blogja

Az emberi erőforrással napi tevékenységként vagy hivatásként dolgozók fóruma. Itt megoszthatják egymással a tapasztalataikat, nehézségeiket és sikereiket is, így segítve egymást nagyobb eredményekhez.

Friss topikok

Linkblog

Kompetenciagazdálkodás? Forrás vagy eszköz?

2010.03.20. 10:26 SomTom

A legtöbb vállalkozásnál foglalkoznak ugyan humánerőforrás kérdésekkel, képzésekkel, csapatépítéssel, viszont azt hogy a humán erőforrás kompetenciája mikor tőke (forrás) és mikor erőforrás (eszköz), Magyarországon, de talán a világon is először Dr. Laáb Ágnes fogalmazza meg.

A Perfekt Zrt. oktató, szakmai konzultációt szervez, annak érdekében, hogy az érdeklődők mindent megtudhassanak a kompetenciagazdálkodásról. Az április 7-i budapesti fórumon olyan fontos témák kerülnek a középpontba, mint a cégérték meghatározása humán erőforrás szempontjából, a munkaerő értéke, a munkakör kompetencia kontrollja, a csoportos és személyes készségfejlesztés, illetve hogy miként lehet a cégkompetenciát kontrollálni. Ezen belül pedig olyan fontos kérdéseket boncolgat majd az előadó Dr. Laáb Ágnes adótanácsadó, okleveles könyvvizsgáló, a BME egyetemi docense, hogy felismeri, elismeri-e a cégvezetés a "húzó" munkaerőt; segíti-e a személyes kompetenciák kiteljesülését, illetve hogyan növelhetők ezek a készségek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hr-es.blog.hu/api/trackback/id/tr551854115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása